Meer getuigenissen

Gert , Hr-consulent en werkt sinds 2005 bij Kind en Gezin

Gert

De 35 dagen verlof, de gratis hospitalisatieverzekering, de terugbetaling woon-werkverkeer en de flexibele werkuren worden erg gewaardeerd. Maar Kind en Gezin biedt veel meer dan dat.

"Kind en Gezin voert een menselijke en daadkrachtige koers. Natuurlijk is er je job en die moet je doen. Maar een job is altijd meer dan ‘moeten’. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en het opnemen van verantwoordelijkheid. Vertrouwen is hierbij een sleutelwoord. Je krijgt veel kansen om je talenten en expertise te benutten en verder te ontplooien. Er is ruimte voor opleiding en het duurzaam personeelsbeleid biedt zorg op maat.

De visie van Kind en Gezin is dus terecht Wij samen.

Kind en Gezin denkt niet in hokjes. Iedereen werkt er joboverstijgend, vier waarden zijn richtinggevend; positief, open, gedreven en deskundig. Met die waarden werken we elke dag aan de realisatie van onze missie om alle kinderen zoveel mogelijk kansen te geven, waar en hoe ze ook geboren zijn. We zijn een overheidsdienst, eentje die heel dicht bij de mensen staat. Weten voor wie je het doet en voelen welk verschil je maakt, helpen om met veel werkgoesting aan de slag te gaan en te blijven."

De overeenstemmende jobaanbiedingen tonen

Terug naar Boven